Facebook community: BarberSociety groep

De Facebook BarberSociety groep is een unieke, onafhankelijke besloten facebook community van Herenkappers/Barbers met als doel het delen van product- en vakkennis en het uitwisselen van ervaringen en trends. Door de community blijven meer dan 2.500 leden, nationaal en internationaal, goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het is een continue groeiende online community met een grote betrokkenheid tussen de leden.


Ben je een Barber of Herenkapper en wil je uitgenodigd worden voor de Facebook community? Registreer je dan door een mail te sturen met een link naar jouw facebook profiel via onderstaande 'Get Invited' button. Vergeet dus niet de link naar jouw facebook profiel in de mail te vermelden!

 


Via de BarberSociety Facebook groep blijf je als barbier/herenkapper goed op de hoogte van het laatste product- en vaktechnisch nieuws. Laat je inspireren door de bevlogen mensen uit het vak! Deel hier kennis over het Herenvak, post nieuws, upload vaktechnische video’s, deel jouw mening, stel vakgerichte vragen. Daar worden we allemaal wijzer van!
— Marc van de Hare, oprichter BarberSociety