BarberSociety Live event

BarberSociety Live is het enige en grootste jaarlijkse barber evenement van de BENELUX, nationaal en internationaal, gericht op barbers en hun interesses. Het event biedt een mix van shows, seminars en productpresentaties van vak gerelateerde en lifestyle merken. Het is dé plek waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen.

FEITEN.png

In 2019 vindt de vierde editie plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Tweedaags:

  1. Zondag 7 april: alleen voor barbers/herenkappers

  2. Maandag 8 april: toegankelijk voor iedereen, waaronder (dames)kappers, klanten van barbershops, leerlingen en studenten kappersschool, vrienden van barbers etc.

Check hier de aftermovie van 2018!

Meer informatie, is te vinden op: www.barbersocietylive.com


De eerste editie van BarberSociety Live in 2016 was voor mij een droom die uitkwam. Wat een verbroedering! Dat is wat ons vak zo typeert. Waar ter wereld ik ook kom, als ik een barbershop binnenloop en zeg dat ik ook barbier ben, voelt het meteen als familie.
Met BarberSociety Live hoop ik dat gevoel ook te bereiken; een event waar de sfeer van een barbershop tot zijn recht komt. Een ontmoetingspunt op een gave locatie, waar je naast informatie, educatie en inspiratie ook gezellig met je collega’s ouwehoert over het vak onder het genot van een biertje.
We kennen elkaar allemaal via de online-kanalen, maar het is belangrijk om elkaar soms ook in real life te zien en spreken. Ik zie BarberSociety Live als dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor Barbers & Herenkappers.
— Marc van de Hare, oprichter BarberSociety