BarberSociety magazine

Het enige Nederlandstalige barber magazine van Nederland en België gericht op barbers/herenkappers en hun klanten. Met 4 nummers trends, productnieuws en achtergrondinformatie een must-read! Laat je elk kwartaal inspireren door de bevlogen mensen uit het vak!

Abonneer je nu

en mis nooit meer een editie


Gevoel krijgen bij BarberSociety magazine? Check dan editie voorjaar 2018 hier:Barbershops/herenkapsalons hebben hun plek veroverd in het straatbeeld. Een magazine voor de professionals uit het herenvak is dan ook meer dan terecht. BarberSociety magazine is de enige Nederlandstalige publicatie gericht op barbers en hun klanten.

Elk kwartaal geeft BarberSociety magazine nieuwe inzichten in de wereld van de zelfbewuste man. Daardoor ook aansprekend voor klanten van de barbier/herenkapper.

Een magazine met een mix aan luchtige en informatieve onderwerpen. Met een focus op educatie en inspiratie waarbij mannelijke verzorging centraal staat.

Ik ben heel trots op dit Nederlandstalige magazine voor barbers! Een nieuw tijdschrift, speciaal voor barbers/herenkappers en hun interesses. Naast informatie en inspiratie, ook aandacht voor alles wat wij als barber mooi vinden. Weer een manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het herenvak, maar ook op lifestyle gebied. Een tijdschrift dat je zo in de barbershop kunt neerleggen zodat ook je klanten onderdeel worden van het bijzondere ‘barber gevoel’.
— Marc van de Hare, oprichter BarberSociety