Groomingproducten bieden zwerfhonden wereldwijd een dak boven het hoofd

Groomingmerk Gladjakkers doneert een deel van hun inkomsten aan een goed doel die zwerfhonden een beter leven biedt. Zo steunt het oer-Hollandse grooming merk met haar producten goede doelen zoals o.a. Stichting Dierenlot, de Dierenbescherming Curaçao, Stichting AAI, en de Koninklijke Honden Bescherming.

Iedere aankoop van een lijn Gladjakkers producten, brengt het onderwerp ‘hondenleed’ weer wat meer in de spotlight. Founder Johan Denekamp zegt: “Met Gladjakkers verkopen wij niet alleen authentieke barbier-producten, maar stellen wij ook het wereldwijde hondenleed aan de kaak. Wij laten dit terugkomen op de verpakkingen van onze huidige lijnen, en zullen dit ook bij de aankomende nieuwe serie producten weer doen. Daarnaast doen wij zoveel mogelijk om deze goede doelen uit te lichten en brengen we honden die op zoek zijn naar een nieuw huisje onder de aandacht. Zo wordt een deel van onze omzet gebruikt om met deze mooie goede doelen samen te werken en aandacht voor het onderwerp te vragen.”

Waarom Gladjakkers dit doel nastreeft is volgens Johan simpel: “Zo zorgen we er samen voor dat mishandelde, gedumpte, afgestane of zwervende honden een warm en veilig thuis krijgen. We maken de wereld een beetje mooier!”

fotostudio7 -9901.jpg
Tekst op verpakking.jpg